Legjislacioni

Seminar trajnues nga ERA në Shqipëri

    Agjensia e Bashkimit Europian të Hekurudhave në bashpunim me Drejtorinë e Inspektimit Hekurudhor organizon ne Durrës ne datën 27.6.2018 seminar trajnues me temë.

"Kërkesat e Bashkimit Europian për trajnimin e licensimin e makinistave qe drejtojnë trena si dhe  kerkesat që duhet të plotësojnë qëndrat për trajnimin e tyre.

Seminari zhvillohet në ambjentet e hotel "Adriatik" dhe bazën mekanike tëe hekurudhës shqiptare.

Please publish modules in offcanvas position.